lördag 21 februari 2009

Nu kör jag!

Nu var äntligen Trädgårdscoach.se uppdaterad med nytt innehåll och färsk information! Jag är glad att jag har lärt mig att kunna redigera den själv. Min bror Axel har skapat koden för sidan och visat mig hur jag ska administrera den. Det är jag mycket tacksam för eftersom html-kod har legat totalt utanför mitt kunskapsområde tidigare. Men nu ska jag förhoppningsvis klara mig hjälpligt.

Denna blogg har tillkommit för att jag ska kunna ge kontinuerlig och bra information om vad som händer kring Trädgårdscoach.se i allmänhet och mitt yrkesliv i synnerhet.

Efter bloggen Trädgårdsmästartankar från Norrviken har jag insett hur bra det är för att blogga. Informationen utåt är bra både för kunder och för mig själv när jag skriver och strukturerar mina tankar kring arbetet.

Vad kommer jag att syssla med? Min plan är att Trädgårdscoach.se kommer huvudsakligen att bli ett konsultföretag för park- och trädgård samt utbildningsföretag för beskärning och trädvård. Det finns en del saker att lösa vad gäller utbildningsdelen innan jag kan köra igång för fullt, men jag hoppas det löser sig inom de närmsta veckorna.

Att köra igång med eget företag är tufft och ensamt. Jag vet ännu inte om det är helt rätt väg att gå, men det vore dumt att inte försöka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar